May 18, 2024
Van bedrijfschaos naar innerlijke vrede: Rachel Abott, eigenaar van een klein bedrijf, biedt ‘OASIS’ aan, een toevluchtsoord voor zelfontdekking en geestelijk welzijn |  Het Valleiboek

Van bedrijfschaos naar innerlijke vrede: Rachel Abott, eigenaar van een klein bedrijf, biedt ‘OASIS’ aan, een toevluchtsoord voor zelfontdekking en geestelijk welzijn | Het Valleiboek

nl vlag
es vlag

De Yoga Loft van Bethlehem viert een holistische benadering van gezondheid en welzijn met “Oasis: Een Wellness Experience”-evenement in mei

[April 24, 2024, BETHLEHEM, PA] – “Oase: een wellnesservaring‘ is een allesomvattende viering van het holistische gezondheids- en welzijnsaanbod, met deskundige sprekers, lokale bedrijven en holistische therapieën, waaronder geluidstherapie, yogasessies, bewegingspraktijken, voedingsbegeleiding en meer. Deze speciale wellness-expo is exclusief beschikbaar in The Yoga Loft, een ruimte van welzijn en inclusiviteit waar individuen van alle achtergronden en capaciteiten worden verwelkomd om de transformerende kracht van yoga te omarmen, bedacht en ontworpen door eigenaar van een klein bedrijf, Rachel Abott, die The Yoga Loft ontdekte als een serene oase tijdens haar marketingdagen in het bedrijfsleven, nodigt yoga-beginners en mensen die toevlucht zoeken uit de dagelijkse sleur van het dagelijks leven uit om alle verschillende facetten van welzijn en zelfzorg op één plek te ervaren. “Oase: een wellnesservaring” zal plaatsvinden op Zaterdag 18 mei 2024 van 10.00 tot 14.00 uur De yogazolder van Bethlehem gevestigd op 521E 4th Street, 3rd Verdieping, Bethlehem, PA 18015.

Rachel Abott, eigenaresse van The Yoga Loft, beschrijft haar inspiratie voor “Oasis”: Ik verhuisde als nieuwe vrouw en moeder naar de Lehigh Valley en werkte als corporate marketing executive bij een toonaangevende wereldwijde fabrikant. De introductie van yoga als toevluchtsoord voor de drukte heeft me geholpen om te aarden, helderheid te brengen en mijn zelfvertrouwen weer op te bouwen, samen met mentaal en fysiek welzijn.” Abott vervolgt: ‘Het maakt nu deel uit van mijn missie om mensen die op zoek zijn naar vrede en eigenliefde te helpen ‘water in de woestijn’ te vinden, om zo te zeggen. We streven ernaar om mensen te helpen opnieuw verbinding te maken met zichzelf en de essentiële elementen te ontdekken die nodig zijn om mentaal, fysiek en emotioneel te voeden en te groeien in The Yoga Loft of Bethlehem.”

Deelnemers kunnen een retraite-sfeer verwachten met toegang tot holistische praktijken die helpen bij het verlichten van stress en angst en die geest, lichaam en ziel op één lijn brengen. Tot de verkopers behoren lokale welzijnsexperts, waaronder Ben Zaboy Massage, Brown Skin Plant Mama, Eat Well Collective, Equine Alliance for Transformation & Healing, Hippie Momma’s Apothecary, Mama Nicca’s Homemade Things, Patched Light, Reiki Riss, Reset Outdoors, A Third Eye Energy Arts, UB Well Center for Holistic Health, The Yoga Loft, Miss Melanie Yoga en Simplici Tea & Co.

“Oasis: een wellnesservaring” is open voor het publiek. Gasten kunnen zich aanmelden via https://zijyogaloftofbethlehem.com/speciale evenementen/. Registratie kost $ 20.

Workshopschema: (onder voorbehoud)

10:00 uur Community Yogales met Scott Moss (The Yoga Loft)

11:10 uur Meditatie met Alicia Christine Beach (The Yoga Loft)

11:40 uur Plantentherapie met Veronica Moore (Brown Skin Plant Mama)

13:00 uur Cellulaire en microbioomverjonging (Dr. Tony Blasco)

* Leer meer over de grondoorzaken van en holistische oplossingen voor auto-immuunziekten, depressie en angst, stofwisselingsziekten, hormonale onevenwichtigheden en darmproblemen

13:40 uur Restorative Yoga & Sound Healing met Scott Moss (The Yoga Loft)

Als onderdeel van de ‘Oasis’-ervaring biedt The Yoga Loft of Bethlehem de mogelijkheid om gezonde recepten op te nemen in een gezamenlijk ‘Yoga Loft Community Cookbook’. De Lehigh Valley-gemeenschap, inclusief bedrijven, wordt aangemoedigd om hun favoriete gezondheidsbewuste recepten in te sturen voor opname in het gemeenschapskookboek, onderdeel van een welzijnstoolkit die gratis beschikbaar is bij registratie voor het “Oasis”-evenement. Recepten kunnen hier worden ingediend: Yoga Loft Kookboek: receptinzending (google.com) [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5IPdpS1EeSjAHeqmdseb3RvxIdNut_HB_izqCK0hzlrYyVg/viewform]

Naast ‘Oasis: A Wellness Experience’ biedt The Yoga Loft gratis lessen aan tijdens aankomende community-evenementen:

  • SouthSide Arts District: Lente aan de zuidkant op zaterdag 27 april 2024 van 12.00 tot 15.00 uur Het jaarlijkse lente-evenement SouthSide Arts District biedt gratis yoga- en Zumba-lessen, livemuziek, eten en lokale bedrijven aan de South Bethlehem Greenway tussen Polk en Adams Street. De eigenaar van de Yoga Loft, Rachel Abott, geeft om 13.00 uur en 14.00 uur 2 gratis yogalessen van 30 minuten.
  • Mental Health Awareness Month Community yogales in samenwerking met de stad Bethlehem en burgemeester Reynolds van Bethlehem bij Payrow Plaza op vrijdag 3 mei 2024 om 17.30 uur. Deze gratis gemeenschapsyogales, gegeven door Rachel Abott, eigenaar van The Yoga Loft, is ter ere van de Mental Health Awareness-maand. Het is bewezen dat yoga en meditatie aanzienlijke gevolgen hebben voor de geestelijke gezondheid van deelnemers, waaronder lagere stressniveaus, verhoogde mentale helderheid en focus, en verminderde gevoelens van angst en depressie.
  • Noordzijde leeft wordt maandelijks gehouden van mei tot en met september, op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 – 11.00 uur. gelegen op het grasveld buiten The Brick (1 W Broad Street, Bethlehem, PA). De Yoga Loft van Bethlehem werkt voor het tweede jaar samen met Northside Alive om gratis maandelijkse gemeenschapsyogalessen aan te bieden met Yoga Loft-leraren. De maandelijkse lessen beginnen op 25 mei 2024.

Over de Yoga Loft van Bethlehem

Onze missie is het cultiveren van een ruimte van welzijn en inclusiviteit, waar individuen van alle achtergronden en capaciteiten de transformatieve kracht van yoga kunnen omarmen. Door onze medelevende begeleiding willen we onze gemeenschap inspireren en bekrachtigen om hun fysieke, mentale en spirituele welzijn te verbeteren. Samen creëren we een harmonieuze omgeving die zelfontdekking, verbinding en persoonlijke groei bevordert. Onze studio verwelkomt en viert diversiteit en moedigt elke beoefenaar aan om zijn eigen weg naar evenwicht, genezing en innerlijke vrede te vinden. Voor meer informatie, een lijst met aanbiedingen en lesroosters, bezoek. Theyogaloftofbethlehem,com en volg ons @theyogaloftofbethlehem.

Informatie aan TVL verstrekt door:
–ts Merkverhoging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *