May 18, 2024
6 beste handmatige loopbanden om uw thuistrainingservaring te verbeteren

6 beste handmatige loopbanden om uw thuistrainingservaring te verbeteren

Bent u op zoek naar budgetvriendelijke en zelfaangedreven loopbandopties? Bekijk deze lijst met de beste handmatige loopbanden.

De eenvoudige fysieke activiteit van wandelen kan uw algehele conditie en welzijn verbeteren. Naast het verbeteren van uw fysieke conditie, kan wandelen ook een positieve invloed hebben op uw mentale welzijn. Maar een gebrek aan tijd en een druk leven kunnen een einde maken aan uw ochtendwandelingen of joggingsessies. Dit is waar het hebben van een handmatige loopband in uw thuisgymnastiek effectief kan zijn, omdat deze u een zelfaangedreven manier van trainen bieden. In tegenstelling tot gemotoriseerde loopbanden zijn ze afhankelijk van uw beenaandrijving om de band aan te drijven. De intensiteit van uw oefening terwijl u een handmatige loopband gebruikt, is recht evenredig met uw inspanning. Ze hebben geen ingebouwde motoren die de loopbanden van stroom voorzien, waardoor meer spiergroepen worden aangesproken, meer calorieën worden verbrand en hardlopen in de open lucht wordt nagebootst. We hebben een lijst samengesteld met de beste handmatige loopbanden die u in uw thuisgymnastiek kunt gebruiken.

6 beste handmatige loopbanden

De beste handmatige loopbanden in India zijn ideaal voor wandelaars, joggers en hardlopers, die op zoek zijn naar budgetvriendelijke, handige en draagbare opties. Maar voordat u deze loopbanden gebruikt, moet u rekening houden met uw fitnessniveau, aangezien u tijdens het gebruik een consistent tempo moet aanhouden. Bekijk deze lijst met de beste loopbandmerken en kies degene die het beste bij je past:

1. PowerMax Fitness MFT-400 niet-elektrische handmatige loopband

PowerMax Fitness MFT-400 Niet-elektrische handmatige loopband is een 4-in-1-apparaat. De weerstand en de rechtopstaande hoogte van deze loopbandmachine zijn in 5 niveaus verstelbaar. Deze handmatige loopband is ideaal voor kleine ruimtes en is licht en draagbaar. Het beschikt over een LCD-scherm met meerdere functies die uw snelheid, tijd, afstand en calorieën weergeven. Begin vandaag nog met uw fitnessreis door deze opvouwbare en gebruiksvriendelijke powermax-loopband te gebruiken.

Lees ook: 5 beste loopbanden voor thuistraining om u lichamelijk fit te houden

2. Levenslange LLTM144 handmatige multifunctionele 4-in-1 loopband

Als je op zoek bent naar de beste handmatige loopbanden voor thuis, probeer dan deze van Lifelong. Deze 4-in-1 loopband beschikt over een opdrukstang, stepper, jogger en een twister. Hiermee kunt u uw spieren versterken en uw lichaam versterken, samen met hardlopen of joggen. Deze homegymnastiekapparatuur wordt geleverd met rollen met stalen kroon en dynamische balancering om de band gecentreerd te houden en een soepele beweging van de loopband te garanderen. Hij belooft een maximaal gewicht van 100 kg te ondersteunen en is voorzien van een hartslagsensor en wielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

3. Fitkit van Cult FT801 4 in-1 handmatige multifunctionele niet-elektrische loopband

De beste loopbanden kunnen u helpen uw conditie te verbeteren. Probeer daarom eens deze handmatige loopband van Fitkit by Cult, want het is een multifunctioneel fitnessapparaat dat een gewicht van maximaal 100 kg kan dragen. Deze compacte en lichtgewicht loopband wordt geleverd met een LCD-scherm dat uw tijd, snelheid, afstand, calorieën, hartslag en meer weergeeft. Het merk claimt dat zijn product wordt geleverd met 6 maanden fabrieksgarantie op het frame.

4. AmazonBasics 4-in-1 slimme opvouwbare handmatige loopband

AmazonBasics 4-in-1 slimme opvouwbare handmatige loopband is speciaal ontworpen om uw trainingsprestaties te verbeteren. Het beschikt over een brede comfortriem en een aanpasbare helling. Deze handmatige loopband heeft een uitgebreide console die uw snelheid, afstand, calorieën, tijd en hartslag bijhoudt. Deze loopband werkt zonder elektriciteit en is opvouwbaar, compact en draagbaar. Hiermee kunt u uw spieren richten met push-up bars, steppers en twisters.

Health Shots beveelt aan: 5 beste loopbanden onder het bureau om te trainen tijdens het werken

5. Bereik de T-90 handmatige loopband voor thuistraining

De Reach T-90 handmatige loopband voor thuistraining kan een geweldige aanvulling zijn op uw fitnessreis. Deze betaalbare handmatige loopband kan u helpen een naadloze cardiotraining uit te voeren zonder veel ruimte bij u thuis in beslag te nemen. Het beschikt over een handmatige helling, opvouwbaar ontwerp met wielen, polssensor en LCD-scherm. Deze machine kan ook uw calorieën, snelheid, afstand en tijd bijhouden. Deze duurzame en draagbare loopband wordt geleverd met 1 jaar garantie en belooft u te helpen met gewichtsbeheersing, cardio-oefeningen, trektraining en wandelvergaderingen.

6. Durafit – Stevige, stabiele en sterke handmatige loopband

Durafit – Stevige, stabiele en sterke handmatige loopband wordt geleverd met 1 jaar garantie. Deze niet-gemotoriseerde Durafit-loopband belooft een maximaal draagvermogen van 100 kg tijdens het lopen en 70 kg tijdens het hardlopen. Het beschikt over 2 handmatige hellingsniveaus en een breed LCD-scherm waarop u uw snelheid, calorieën, afstand en tijd kunt controleren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een handmatige loopband?

  • Bij handmatige loopbanden moet u de loopband van stroom voorzien door te lopen of rennen. Dit leidt tot een hoger calorieverbruik in vergelijking met gemotoriseerde loopbanden.
  • Deze loopbanden gebruiken geen motoren en zijn volledig afhankelijk van uw energie, waardoor meerdere spiergroepen worden aangesproken. Het helpt de kracht, ontwikkeling en toning van uw lichaam te verbeteren.
  • Met deze loopbanden kunt u het tempo en de intensiteit van uw training bepalen, aangezien deze afhankelijk is van uw inspanning. U kunt op de gewenste snelheid lopen of rennen zonder gestoord of beperkt te worden door vooraf ingestelde programma’s.
  • In tegenstelling tot elektrische loopbanden vereisen handmatige loopbanden weinig onderhoud. Ze verbruiken geen elektriciteit, wat ze milieuvriendelijk maakt.
  • Deze loopbanden zijn compact en lichtgewicht. Dankzij het opvouwbare ontwerp en de wielen kunnen ze overal worden verplaatst en opgeslagen.
  • In vergelijking met gemotoriseerde loopbanden zijn handmatige loopbanden kosteneffectief en helpen ze u uw conditie te verbeteren zonder uw budget te schaden.

Lees ook: 5 unieke fitnessapparatuur voor thuis om uw training voor gewichtsverlies naar een hoger niveau te tillen

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

  • Hoe werken handmatige loopbanden?

Handmatige loopbanden werken zonder het gebruik van elektriciteit. Ze werken door uw beweging te gebruiken om de riem aan te drijven. Deze loopbanden bevatten een riem en een platform, een weerstandsmechanisme en een verstelbare helling. Het vliegwiel of het magnetische weerstandssysteem creëert wrijving tegen de beweging van de riem. Dit maakt het voor u een uitdaging om de riem te bewegen, waardoor de ervaring van het bergop lopen of rennen wordt gestimuleerd. Terwijl u vooruit beweegt, duwt de loopband de band naar achteren, waardoor een continue loop- of hardloopbeweging ontstaat. De aanwezigheid van instelbare hellingsinstellingen in deze loopbanden helpt u de moeilijkheidsgraad van uw training te verhogen door de weerstand te verhogen.

  • Zijn loopbandoefeningen goed voor de cardiovasculaire conditie?

Een studie gepubliceerd in AHA Journals stelt dat aërobe training op de loopband de functionele mobiliteit en cardiovasculaire conditie kan verbeteren, vooral bij mensen met een hartaanval. Maar zorg ervoor dat u uw arts en een trainer raadpleegt voordat u met loopbandoefeningen begint, om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

(Disclaimer: bij Health Shots doen we ons uiterste best om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle vermelde producten zijn zorgvuldig samengesteld door de redactie, maar gebruik uw discretie en de mening van een deskundige voordat u ze gebruikt. Hun prijs en beschikbaarheid kunnen verschillen van de tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, verdienen wij mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *