May 21, 2024
Wat te kopen bij Scarlett Johansson’s The Outset Clean Skin Care-merk

Wat te kopen bij Scarlett Johansson’s The Outset Clean Skin Care-merk

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, ontvangt The Hollywood Reporter mogelijk een aangesloten commissie.

Toen Scarlett Johansson in 2022 The Outset voor het eerst lanceerde, legde ze uit dat ze wilde dat haar betaalbare, plantaardige merk ‘het witte T-shirt van de huidverzorging’ zou worden. Liefhebbers van schone schoonheid kunnen nu dezelfde snelle verzending krijgen op The Outset (terwijl ze echte T-shirts en andere benodigdheden aan hun winkelwagentje toevoegen) met de lancering van het merk op Amazon.

Om te proosten op de nieuwe Amazon Beauty-winkel van The Outset, gaven Johansson en mede-oprichter Kate Foster een close-up en persoonlijke blik op elk product – inclusief welke geliefd zijn bij de komiek van de ster, Colin Jost – tijdens een QVC-stijl Amazon Livestream.

“Ik ben The Outset begonnen omdat het echt uit behoefte kwam. Ik worstelde voor altijd met acne en een gevoelige huid, en ik was op zoek naar een lijn die mijn huid echt naar zijn beste zelf kon brengen. Ik was op zoek naar producten die mijn routine alleen maar zouden vereenvoudigen”, zegt ze.

The Outset, geprijsd van $ 32 tot $ 54, omvat dierproefvrije en veganistische huidverzorgingsproducten, variërend van reinigingsmiddelen en serums tot vochtinbrengende crèmes en balsems, allemaal speciaal samengesteld voor mensen met een gevoelige huid. De lijn bestaat uit een micellaire reiniger, een verstevigend serum, een lichtgewicht gezichtsolie, een met vitamine C doordrenkte oog- en “expressielijnen” crème, een niacinamide nachtcrème, een kleimasker, een exfoliërende gezichtsscrub en een multi-tasking balsem.

De eerste exfoliërende cafeïne-micropolish

“In elk product zit ons botanische alternatief voor hyaluronzuur, Hyaluroset Complex”, zegt Foster. “Dit is een beter botanisch alternatief [to that] tegenwoordig een baanbrekende gouden standaard op het gebied van hydratatie in schoonheidsproducten.”

Wat vind je niet in The Outset? Het merk heeft geurstoffen en meer dan 2.700 andere potentieel irriterende ingrediënten uit zijn producten verboden, zoals sulfaten, ftalaten, plastic microkralen, talk, triclosan, synthetische kleurstoffen, tolueen, vaseline, parabenen, minerale olie, gluten, aluminiumpoeder en meer. The Outset is ook door dermatologen getest op allergenen, is lid van 1% for the Planet en werkt samen met non-profitorganisaties, waaronder One Tree Planted en Dress for Success.

Johansson vroeg één ding aan Amazon-shoppers: “Geef ons alstublieft al uw beoordelingen, we willen al uw feedback, zo leren we, zo maken we nieuwe dingen voor jullie … Hier vanaf het begin hebben we een zeer hoge mate van hygiëne gesteld normen voor onszelf en we gaan er voortdurend op in en nemen echt veel feedback van onze klanten, dus alsjeblieft, alsjeblieft, beoordeel ons alsjeblieft op Amazon.”

Van links: The Outset’s Firming Vegan Collagen Prep Serum, Botanical Lip Rescue Treatment, Gentle Micellar Antioxidant Cleanser, Voedende Squalane Daily Moisturizer, Herstellende Niacinamide Nachtcrème en Smoothing Vitamin C Eye + Expression Lines Cream.

Het begin

Te midden van de nieuwste ‘Sephora tweens’-trend, de 39-jarige Zwarte weduwe star en Foster legden uit waarom ze de interesse van hun eigen dochters in huidverzorging aanmoedigen.

“Mijn dochter is 9 en ze begint net met huidverzorging omdat het nu zo populair is bij jonge mensen, wat geweldig is omdat ik wou dat ik een zachte huidverzorgingsroutine had toen ik een pre-adolescent was”, legt ze uit in de Amazon-stream . “Ik voel me er helemaal op mijn gemak bij dat ze deze producten gebruikt; we hebben ze getest toen ik zwanger was.”

Foster voegt hieraan toe: “Mijn 12-jarige dochter, mijn 40-jarige echtgenoot en mijn 80-jarige moeder gebruiken allemaal The Outset, en het werkt voor hen omdat we ons concentreren op de huid en het geven van het is de hydratatie en de balans die het nodig heeft en die super bij de leeftijd past, of je nu 12 of 102 bent.

Naar aanleiding van haar laatste Zaterdagavond live verschijning, Johansson onlangs fronted in een Prada-campagne, schittert in de komende rom-com Vlieg me naar de maan leent naast Channing Tatum haar stem aan de animatiefilm Transformers Eén en is in gesprek om leiding te geven Jurassicpark 4.

In de Amazon Live-video onthult ze precies waarom het belangrijk voor haar is om tijdens haar wervelende schema een ‘basislijn’-huidverzorgingsroutine in drie stappen aan te houden. “Ik zal één ding zeggen omdat ik het extreem druk heb en ook erg gevoelig ben [and] acne-gevoelige huid, ik vind troost in mijn vertrouwde, beproefde producten. Ik gebruik ze elke dag, twee keer per dag, zodat ik aan de top blijf [of it]. En als ik tijd heb, voeg ik natuurlijk ons ​​Blue Purifying Clay Mask of Boosting Oil toe.

Ik ben een van die mensen, ik krijg veel producten toegestuurd … Ik kan ze niet gebruiken omdat dit mijn heilige graal is. Ik kan er niet van afwijken – het is het Outset-effect! Als je een heleboel verschillende producten gebruikt en je houdt ervan om alles te testen en te proberen, wat leuk is, dan kun je met de producten van The Outset altijd weer de beste versie van jezelf worden.”

Johansson deelde ook haar favoriete – en supereenvoudige – beautyhack: “Eerlijk gezegd verandert het serum in de koelkast. En gebruik de stimulerende olie met je gua sha-tool.

Blijf lezen om de favoriete schone schoonheidsproducten van Johansson van The Outset te ontdekken, en koop ze hieronder en bij Amazon Beauty online.

De eerste milde micellaire antioxidantreiniger

“Het wordt niet te schuimig, het wordt lekker glad”, legt Johansson uit van de Gentle Micellar Antioxidant Cleanser, de eerste stap in de kenmerkende driestappenroutine van The Outset.

Foster voegt eraan toe: “Zelfs met een zachte formule als deze is het eigenlijk super effectief in het verwijderen van make-up [like eyeliner]. Je kunt deze gel-tot-schuimtextuur zien. … Er zitten geen agressieve sulfaten of oppervlakteactieve stoffen in die je huid zullen beschadigen.”

“Het geeft je huid niet het trekkerige gevoel dat je vaak krijgt als je al je make-up eraf haalt”, vervolgt de actrice. “Het is echt zo heerlijk dat je huid daarna zo zacht en soepel aanvoelt.”

Het verstevigende veganistische collageenprepserum

Johansson noemt het Firming Vegan Collagen Prep Serum haar ‘woestijneilandproduct’ en gebruikt het in plaats van een toner.

“Mijn huid voelt niet hetzelfde aan zonder. [Unlike a] toner, deze stript niet. Wij willen vocht terug in de huid brengen, uw huidbarrière helpen beschermen en voeden [it]. Je krijgt hydratatie van de reiniger en van het serum. Het is perfect onder make-up, het pilt niet en het is niet plakkerig.

Het is spelveranderend. Ik zeg je, mijn huid ziet er niet hetzelfde uit en voelt niet hetzelfde zonder, ik breng het meerdere keren per dag aan, je kunt er een klein beetje foundation of concealer doorheen mengen als je een getinte vochtinbrengende crème wilt.

Mijn man Colin en ik kunnen ons badkamermeubel gewoon delen en dezelfde producten gebruiken, dus het is echt voor iedereen bedoeld. Wij gebruiken dezelfde producten. Het serum is het serum dat we het meest lijken bij te vullen. Het is echt rustgevend, versterkend en verstevigend. Het verheldert, hydrateert, verstevigt en maakt voller, allemaal zonder irritatie.”

Wat te kopen bij Scarlett Johansson's The Outset Clean Skin Care-merk

De Outset Nourishing Squalane Daily Moisturizer, ontworpen als het derde product in de driestappenroutine, is wat Johansson gebruikt om een ​​natuurlijk ogende glans te bereiken.

“Ik wilde echt een vochtinbrengende crème die ik onder make-up kon aanbrengen, ik wilde dat het zo zou aanvoelen ‘van binnenuit verlicht’ [look], maar niet omdat er glitters in zitten. maar het is echt omdat het je die veerkrachtige huid geeft, die ultragehydrateerde huid.

The Outset Herstellende Niacinimide en Bakuchiol Nachtcrème

“Deze nachtcrème is zo ‘yum.’ Als je het opent, is het zo romig, ik wilde die nachtcrème waarvan je ‘s ochtends nog steeds de voordelen ervan voelt als je hem op je huid aanbrengt, dus als je je huid’ s ochtends niet wilde wassen, zou je dat doen heb nog steeds die sappige, gehydrateerde huid”, zegt Johansson. ‘Ik ben aan het wrijven [it] in mijn nagelriemen omdat ik geen enkele druppel kan verspillen. Het bevat niacinamide, zodat je huid ‘s nachts werkt om die fijne lijntjes te verminderen, en als je ‘s ochtends wakker wordt, heb je die sappige glans. Het is net een crème van $ 300, maar het is $ 54. ‘

Notes Foster: “De beste huidverzorgingsproducten zijn degene die je gebruikt. We hebben allemaal die crème van $ 250 van iemand gehad… en je hebt hem op je plank gelegd…’

“… En ruim twee jaar later doe je er nog steeds kleine druppels van. Nee. Je wilt dit tot op de bodem uitzoeken, omdat je het elke dag gebruikt”, voegt Johansson toe.

De Outset Botanische Barrière Reddingsbalsem

“We hebben dit gemaakt als een lipbehandeling, het was zo goed dat ik Kate vroeg of we het gigantisch voor jullie konden maken”, legt de actrice uit. “Je kan zetten [the Botanial Barrier Rescue Balm] op je lippen, losse lippen, nagelriemen, hielen, overal waar je een droge huid hebt. En het is zo schattig om in je tas te stoppen.”

The Outset Vitamine C Smoothing Eye + Expression Lines Cream

“Dit is Colins persoonlijke favoriet, onze Smoothing Eye + Expression Lines Cream. Hij is de eerste man die ik ooit heb gekend die een oogcrème gebruikte, hij heeft mij op de oogcrèmetrein gezet.”

Het eerste zuiverende blauwe kleimasker

Over het Purifying Blue Clay Mask zegt Johansson: “Het droogt niet op door het barsten… dat we associëren met andere kleimaskers. het blijft echt gehydrateerd de hele tijd dat je het gebruikt, het is zo romig om aan te brengen, het heeft geen rare tintelingen [feeling] voordat u naar een evenement gaat. Ik doe het in bad, Colin gebruikt het graag, het is geweldig om roodheid te verminderen.”

De Outset Ultralight vochtversterkende gezichtsolie

“Ik heb van een aantal van onze vrienden met visagisten gehoord dat ze een druppel olie aan een concealerkwast toevoegen en dat dit helpt voorkomen dat de concealer in de fijne lijntjes terechtkomt”, zegt Foster van de Ultralight Moisture Boosting Face Oil. “Het serum mengen met concealer of foundation is de kus van de chef.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *