May 17, 2024
De 10 schoonheidsproducten voor drogisterijen waar onze favoriete beroemdheden bij zweren – en ze zijn allemaal minder dan $ 20 bij Amazon

De 10 schoonheidsproducten voor drogisterijen waar onze favoriete beroemdheden bij zweren – en ze zijn allemaal minder dan $ 20 bij Amazon

Julia Roberts, Reese Witherspoon, Eva Longoria

Van de favoriete reiniger van Reese Witherspoon tot de favoriete root-cover-up spray van Eva Longoria, dit zijn de schoonheidsgeheimen die we ons kunnen veroorloven. (Getty/Amazone)

Als je gezicht de rekeningen betaalt, wil je het beste wat je met je geld kunt kopen – ik ben verbaasd over het prijskaartje van crèmes die A-listers gebruiken – maar sommige beroemdheden zijn net als wij en willen iets dat werkt. We zijn verrast door enkele van de beauty-beroemdheden in de drogisterij die we hebben gevonden tijdens het zoeken op internet naar aanbiedingen: ze zijn allemaal schrikbarend betaalbaar.

We hebben het over dingen als de favoriete make-upremover van Drew Barrymore voor $ 10 en de favoriete getinte vochtinbrengende crème van Martha Stewart voor $ 13. Er is zoveel meer, dus hebben we een lijst samengesteld met door beroemdheden goedgekeurde producten onder de $ 20, allemaal verkrijgbaar op Amazon.

Amazone

Hydrateer en markeer uw huid onmiddellijk met Lumi Glotion voor een prachtige, stralende look — kies uit meerdere tinten om uw glans het beste te versterken! Prijzen variëren enigszins, afhankelijk van de schaduw.

$ 13 bij Amazon

Op haar website Martha Steward onthulde de 14 schoonheidsproducten waar ze bij zweert, en deze glansverbeterende priminglotion staat bovenaan de lijst. Haar vertrouwde visagiste, Daisy Toye, die al bijna 10 jaar werkt, zei dat ze het na SPF op Martha’s gezicht aanbrengt om dauwigheid toe te voegen en ‘een glad canvas voor make-up’ te creëren. De “glotion” is doordrenkt met glycerine en sheaboter en hydrateert en hydrateert de huid en helpt de natuurlijke glans te versterken.

Amazone

Dit serum bevat een hoge concentratie vitamine C, samen met tripeptiden en groene thee-extract om de huid er jeugdig en stralend uit te laten zien.

$ 17 bij Amazon

Bethenny Frankel is een grote fan van alles Bliss: “Bliss was de eerste spa-keten die ik me kan herinneren, en nu kunnen ze iedereen bereiken. Ik heb altijd onthouden dat de producten van Bliss geweldig waren… Ik hou ervan [the] hele Bliss Vitamine C-huidverzorgingsassortiment, “zei ze.

L’Oréal Parijs

Deze spray is verkrijgbaar in negen tinten en verbergt grijze tinten tot je volgende shampoo. Met bijna 35.000 vijfsterrenbeoordelingen is het ook superpopulair, en we begrijpen waarom.

$ 10 bij Amazon

Eva Longoria demonstreerde haar haarroutine in een video, waarbij L’Oréal Paris Magic Root Cover Up op haar haar werd gespoten om zilveren lokken te camoufleren. “Als je mij hebt gevolgd, weet je dat ik grijs aan het worden ben”, zei ze. “Dus ik heb mijn favoriete oplossing, Magic Root Cover Up. Dit ding is geweldig omdat het een klein mondstuk heeft dat het heel specifiek maakt.” De spray is verkrijgbaar in 9 tinten (de meeste merken bieden er slechts drie aan) en verbergt grijze tinten tot je volgende shampoo.

Del Indio Papago

Deze crème bevat Tepezcohuite, afkomstig van een boom die vaak de “Mexicaanse huidboom” wordt genoemd, omdat bekend is dat de bast de huid en het haar helpt regenereren. Het werd gebruikt voor de behandeling van honderdduizenden slachtoffers van brandwonden bij een aardbeving en een gasexplosie in Mexico in de jaren tachtig, toen er geen medische voorzieningen beschikbaar waren.

$ 10 bij Amazon

Deze keuze bevat Salma Hayek geheim wapeningrediënt voor een jeugdig ogende huid. “Ik gebruik een ingrediënt genaamd Tepezcohuite dat in Mexico wordt gebruikt voor brandwondenslachtoffers, omdat het de huid volledig regenereert,” zei Hayek. “Sommige ingrediënten, toen ik ze naar de Amerikaanse laboratoria bracht, zeiden: ‘Oh mijn God! Hoe komt het dat niemand dit gebruikt?’ Daarom heb ik geen Botox, geen peelings, geen fillers.”

Amazone

De betaalbare gezichtsreiniger waar Reese Witherspoon dol op is, is doordrenkt met glycerine en niacinamide om de huid te hydrateren terwijl deze wordt gereinigd.

$ 14 bij Amazon

Denkt u erover om uw gezichtsreiniger te vervangen? Reese Witherspoon houdt van Cetaphil.

“Ik gebruik de gezichtswasmiddel en ik reis ermee… Ik ben ook dol op make-up van de drogisterij”, zei ze. “Ik herinner me dat ik als klein meisje naar de drogisterij verderop in de straat van het huis van mijn grootmoeder ging en urenlang naar nagellak, lippenstift en blos keek.”

Bioderma

Deze multitasker met reiniger en toner is geliefd bij zowel beroemdheden als schoonheidsliefhebbers.

$ 10 bij Amazon

Drew Barrymore noemde deze reiniger “verreweg de beste make-up verwijderaar die ik ooit heb gebruikt”, maar het doet zoveel meer: ​​het stroomlijnt je huidverzorgingsroutine en stelt je in staat je gezicht te wassen zonder regelmatig water (zelfs als je geen bedenken). Het verwijdert vuil onmiddellijk en werkt goed voor bijna iedereen, ook voor mensen met een gevoelige huid.

Weleda

Deze rijke, botanische crème, de ultieme vochtinbrengende crème, hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze er stralender uitziet.

$ 16 bij Amazon

Julia Roberts houdt van deze ultrarijke crème, geformuleerd met voedende natuurlijke ingrediënten zoals extracten van rozemarijn, kamille en viooltje in een basis van zonnebloem- en zoete amandelolie. Het is veilig voor gebruik op elk huidtype en op elk deel van het lichaam. Geen behoefte aan een gezichtscrème en een aparte bodylotion!

“Ik doe het op mijn handen nadat ik de afwas heb gedaan, en uiteindelijk leg ik het op mijn ellebogen en voeten”, zei Roberts. “Voor je het weet, heb ik dit arme, kleine groene buisje in een draai geperst.”

Amazone

Cerave Hydrating Facial Cleanser reinigt uw huid diep zonder deze te ontdoen van essentiële vitamines en voedingsstoffen. Het zit boordevol hyaluronzuur, ceramiden en glycerine, die de huid hydrateren. De wash schuimt niet, maar heeft een lotionachtige textuur die de huid glad maakt tijdens het wassen.

$ 15 bij Amazon

Olivia Wilde is een van de vele fans van het merk. “Ik gebruik de goedkoopst mogelijke huidverzorging – niet omdat het goedkoop is, maar omdat het de beste is”, zei Olivia Wilde. “Dermatologen raden het al jaren aan en ik heb er nooit op gelet. Maar onlangs ben ik Cetaphil-reiniger en CeraVe-moisturizer gaan gebruiken. Ze zijn zachtaardig en eenvoudig.”

Amazone

Deze door beroemdheden goedgekeurde vochtinbrengende crème houdt je huid tot 48 uur gehydrateerd. Het belangrijkste ingrediënt is hyaluronzuur, dat water aan het huidoppervlak bindt, waardoor u een gladdere, gehydrateerde en soepelere huid krijgt.

$ 14 bij Amazon

Jennifer Garner is al lang fan van de betaalbare maar effectieve producten van Neutrogena, zo erg zelfs dat ze al heel lang ambassadeur voor het merk is. Vorig jaar deelde de actrice mee In stijl tijdschrift dat de Hydro Boost Water Gel Moisturizer een van haar favorieten is van het huidverzorgingsmerk.

“Ik zie meteen het verschil: het ziet er gewoon fris, mollig en beter uit. Er zijn allemaal kleine microlijntjes die verdwijnen zodra ik dit aantrek,’ zei ze. ‘Dit is 48 uur vocht dat je met één ding vasthoudt, en dan hoef ik me geen zorgen meer te maken. het…ik denk dat het mijn favoriete product is dat we ooit hebben uitgebracht.”

Amazone

Met vitamine E, vitamine C en omega’s 3, 6 en 9 helpt deze olie het vocht en de voedingsstoffen van je lippen aan te vullen en geeft ze een pure kleur en subtiele glans.

$ 6 bij Amazon

Topkok gastheer Padma Lakshmi heeft een onvergetelijke glimlach gemaakt voor tv. Om haar lippen soepel te houden, gebruikt ze ChapStick Tinted Lip Oil.

“Het is een olie die je lippen hydrateert”, zei ze. “Er zit een beetje kleur in en dat laat ik gewoon intrekken. Dit is alleen maar om ze echt vochtig te maken.”

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

  • Bellisso Biotine Shampoo en Conditioner Set

  • Nature Well Clinical Retinol geavanceerde vochtcrème

  • Crest 3D Whitestrips Professionele Effecten Plus, 24 Behandelingen

  • Dermora Golden Glow-onderoogpleisters, 15 paar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *