May 21, 2024
6 beste orthopedische matrassen voor extra ondersteuning tijdens het slapen

6 beste orthopedische matrassen voor extra ondersteuning tijdens het slapen

Heeft u last van orthopedische aandoeningen zoals bot- en gewrichtspijn? Zo ja, bekijk dan deze lijst met de beste orthopedische matrassen.

Langere werkuren, een zittende levensstijl of blessures kunnen uw houding beïnvloeden en leiden tot rug- en gewrichtspijn. Deze pijn kan uw dagelijkse activiteiten negatief beïnvloeden en kan ook de kwaliteit van uw slaap verminderen. Als u tijdens het slapen stijfheid en pijn ervaart, is het wellicht het juiste moment om uw bedmatras te vervangen. Investeren in een orthopedisch matras van hoge kwaliteit kan u helpen extra ondersteuning te bieden aan uw rug, gewrichten en het hele lichaam, en pijn te beheersen. In tegenstelling tot gewone matrassen zijn orthopedische matrassen speciaal ontworpen om het lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen en de juiste uitlijning van de wervelkolom tijdens de slaap te behouden. Ze zijn gemaakt van schuim met een hoge dichtheid, traagschuim, latex of een combinatie van materialen om wegzakken te voorkomen en een goede houding te behouden. We hebben de beste orthopedische matrassen op een rij gezet die u kunt gebruiken voor een comfortabele slaap.

6 beste orthopedische matrassen

Bekijk deze lijst met de beste orthopedische matrassen in India en kies degene die het beste bij je past:

1. Wakefit ShapeSense orthopedische klassieke traagschuimmatras

Wakefit ShapeSense Orthopedische Klassieke Memory Foam Matras belooft uw wervelkolom op natuurlijke wijze uit te lijnen voor perfecte rugondersteuning. Het belooft zich aan te passen aan de vorm van je lichaam zonder het te laten doorzakken. Het is gemaakt met aerotex gebreide stof, waardoor het ademend, hypoallergeen en geschikt is voor alle huidtypes. De wakefit-matras wordt geleverd met Shapesense ortho-geheugenschuim, responsieve steunlaag en basisschuim met hoge dichtheid. Het merk geeft aan dat er op dit matras 10 jaar fabrieksgarantie zit.

2. Sleepyhead originele orthopedische traagschuimmatras

Als u op zoek bent naar de beste orthopedische matras voor rugpijn, dan is deze van Sleepyhead wellicht een goede keuze voor u! Deze orthopedische matras wordt geleverd met meerlaagse ondersteuning, waaronder zacht schuim, bodyIQ orthopedisch traagschuim en hoogveerkrachtig schuim. Het kan elke beweging op de matras absorberen en u helpen comfortabel te slapen. De buitenhoes van dit slaaphoofdmatras is gemaakt van ademende stof die vocht afvoert en snel droogt.

3. Flo Ortho-matras

Bent u op zoek naar het beste orthomatras? Probeer deze van Flo en verbeter de kwaliteit van je slaap. Deze matras maakt gebruik van een mix van gepatenteerd schuim dat uitstekende rugsteun biedt en ervoor zorgt dat uw lichaam niet meer wegzakt dan nodig is. Het beschikt over een responsieve schuimbasis die wordt geleverd met anti-sag-technologie, die orthopedische ondersteuning van uw wervelkolom kan garanderen. De kasjmier hoes met ritssluiting van deze matras is geschikt voor mensen met een orthopedische aandoening en is doordrenkt met aloë vera-gel om uw huid gezond te houden. Dit matras maakt gebruik van 3D-luchtstroomstof, wat ervoor zorgt dat het matras fris blijft. De binnenhoes van het product is gemaakt van katoen. Het merk beweert dat hun matras een van de beste slaapmatrassen is, omdat het de slaapkwaliteit kan verbeteren, de bloedstroom tijdens de nacht kan verhogen, het woelen en draaien kan verminderen, slaapverstoring kan elimineren en 10 jaar lang zijn vorm kan behouden.

4. Sleepwell Ortho-matras

Sleepwell Ortho Matras is gemaakt van een combinatie van materialen zoals premium gebreide stof, PU-schuim, airmesh-stof en meer. Het maakt gebruik van orthopedische technologie om comfort tijdens het slapen, frisheid en ventilatie te garanderen. De sleepwell-matras wordt geleverd met 5 jaar garantie en biedt een zacht oppervlakgevoel, een gelijkmatige drukverdeling en eerste ondersteuning. Ook belooft dit matras doorzakken en wegzakken te voorkomen. Het merk beweert dat hun matras perfect is voor alle slaapposities en uw ruggezondheid.

Lees ook: Beste matrassen voor rugpijn: 5 keuzes voor verlichting en betere slaap

5. Livpure Smart Ortho Duos omkeerbare dubbele HR-schuimmatras

Livpure Smart Ortho Duos omkeerbare dubbele HR-schuimmatras is voorzien van nauwkeurig gesneden schuim met zones voor dubbele ergonomische ondersteuning. Deze orthopedische omgekeerde comfortmatras is elegant ontworpen met afneembare hoes met ritssluiting. Het belooft stevige ondersteuning en een comfortabele slaapervaring te bieden. Deze matras heeft een buitenhoes van gebreide stof, een middelzachte laag en een middelsterke, hoogveerkrachtige schuimlaag. Het belooft een optimale uitlijning van de spin, rugondersteuning en een verbetering van uw houding.

6. Kurl-On-matras

Kul-On Matras belooft zacht aan te voelen op uw huid. Het wordt geleverd met een speciale PU-quiltlaag die stress kan helpen verlichten door uw lichaam vorm te geven. De matras is ook voorzien van gebonden schuim met een hoge dichtheid dat een sterke rugsteun kan bieden. De Thekulron-matras beweert te helpen de houding te behouden en een gezellig comfort te bieden tijdens het slapen.

Wat zijn de voordelen van orthopedische matrassen?

  • Orthopedische matrassen zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke uitlijning van de wervelkolom te behouden. Het verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig, verlicht drukpunten, voorkomt belasting van rug, nek en heupen en vermindert zo het risico op ongemak.
  • Deze matrassen zijn gemaakt van traagschuim of latexmateriaal dat de vorm van uw lichaam kan volgen en gerichte ondersteuning kan bieden. Het vermindert drukpunten, bevordert de bloedcirculatie en minimaliseert de kans op gevoelloosheid en tintelingen.
  • De meeste van deze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde constructietechnieken, wat zorgt voor extra ondersteuning en comfort tijdens het slapen.
  • Ze zijn ontworpen met materialen met een hoge dichtheid die jarenlang gebruik kunnen weerstaan ​​zonder hun vorm te verliezen.
  • De meeste van deze matrassen zijn hypoallergeen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergische reacties. Ze kunnen ook helpen de luchtkwaliteit te verbeteren en een gezonde slaapomgeving te creëren.

Health Shots beveelt aan: Beste acupressuurmatten: 5 topkeuzes voor verlichting van rugpijn

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

  • Welk type matras is het beste voor orthopedische aandoeningen?
    Dat blijkt uit een studie gepubliceerd in het Journal of Orthopaedics and Traumatologyzijn middelharde matrassen de juiste keuze voor mensen met aspecifieke lage rugpijn. Deze matrassen kunnen de slaapkwaliteit en de uitlijning van de kolommen helpen verbeteren en het risico op het ontwikkelen van lage rugpijn verminderen.
  • Hoe kies je de beste matras voor orthopedische aandoeningen?
    Zoek bij orthopedische aandoeningen naar een matras die stevige ondersteuning kan bieden om uw wervelkolom in lijn te houden en een evenwicht tussen ondersteuning en comfort te bieden. Kies voor matrassen die de verstoringen door nachtelijke bewegingen tot een minimum kunnen beperken. Zorg ervoor dat het product hypoallergeen is, omdat het ervoor zorgt dat de matras vriendelijk is voor uw huid.

(Disclaimer: Bij Health Shots doen we ons uiterste best om de rommel voor onze lezers te doorbreken. Alle genoemde producten zijn zorgvuldig samengesteld door de redactie, maar gebruik uw discretie en de mening van een deskundige voordat u ze gebruikt. Hun prijs en beschikbaarheid kunnen verschillen van de tijdstip van publicatie. Als u iets koopt via deze links in het verhaal, verdienen wij mogelijk een commissie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *