May 17, 2024
The Daily Herald – Geniet tijdens carnaval van zelfzorg

The Daily Herald – Geniet tijdens carnaval van zelfzorg

Bereid u voor op het fettinseizoen met verjongende behandelingen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt bij Indulgence by the Sea. Opnieuw erkend als de beste spa op St. Maarten/St. Martin, Indulgence biedt een scala aan behandelingen om ervoor te zorgen dat u er tijdens carnavalsfestiviteiten op uw best uitziet en voelt.

Op veler verzoek is er weer de Dollar to Guilder Special, die bijna 50% korting biedt op geselecteerde pakketten. Of je dit jaar wel of niet aan het jammen bent, trakteer jezelf dit seizoen op een therapeutische massage, luxe mani-pedi of een heerlijke lichaamsbehandeling zonder veel geld uit te geven.

Kies uit een scala aan therapeutische massages van 80 minuten voor slechts NAf. 160, in plaats van US $ 160. De meest populaire massage is de Custom Deluxe massage aangevuld met hete stenen. Deze massage wordt aangepast aan de wensen van de cliënt. Het is een combinatie van onze pure ontspannings- en deep tissue-technieken waarbij de therapeut zich concentreert op de gebieden die wat extra liefde nodig hebben, zoals rug, nek en schouders of – omdat het nu carnavalstijd is – de massage zich ook kan concentreren op de onderbenen, voeten en benen. schouders!

Maak je handen en tenen klaar voor carnaval met de luxe Island Mama of Hot Whiskey Daddy manicure voor NAf. 45 of pedicure voor NAf. 65. The Island Mama is een tropische ervaring met een luxe handgemaakte biologische scrub met verse suikerkristallen en pure essentiële oliën, gevolgd door een mango/papayamasker en luxe massage, eindigend met een paraffinedip waardoor je huid zachter aanvoelt dan ooit tevoren. De Hot Whiskey Daddy is precies zoals hij klinkt: een Jack Daniels bourbon whisky gemengd met organische bruine suiker voor de exfoliatie, een warm masker op de onderbenen en voeten gewikkeld in stomende handdoeken, gevolgd door massage en paraffinedip.

Voordat u op pad gaat, kunt u genieten van de tropische verwennerij van de Papaya Body Polish, Massage & Wrap voor slechts NAf. 160. Deze tropische verwennerij van 80 minuten begint met een handgemaakt masker van gepureerde papaja, kokosnoot en honing dat in het lichaam wordt gemasseerd, waarna je wordt ingepakt om de opname te vergroten. Zodra de pakking is verwijderd, eindigt deze bedwelmende behandeling met een massage en een met kruiden doordrenkte pakking. Het enzym in papaja werkt als een alfahydroxyzuur, een natuurlijk zuur dat de schilferende cellen op het huidoppervlak verwijdert, wat betekent dat droogheid en rimpels minder opvallend zijn.

Laat de betoverende geur van papaja, kokosnoot en honing je meenemen naar het paradijs terwijl de therapeuten je van top tot teen verwennen, een gladdere, zachtere huid onthullen en je natuurlijke uitstraling herstellen.

Na een paar dagen carnaval vieren kunt u uw zonovergoten huid kalmeren met de Aloe Wrap & Mini Cold Stone Facial, ontworpen om te hydrateren en te verjongen na blootstelling aan de zon. Geniet van een mini-cold-stone-gezichtsbehandeling die uw gezicht beschermt tegen de elementen. Deze ervaring zal de huid verkwikken en de deskundige therapeuten zullen ervoor zorgen dat u naar buiten komt met een stralende glans en een gevoel van totale ontspanning.

Verzeker u van deze speciale promoties met de cadeaubonnen van de spa, die voor uw gemak binnen zes maanden verlopen. Om het voor iedereen nog gemakkelijker te maken, kunnen klanten de spa een bankoverschrijving en een betalingsbewijs sturen, waarna het personeel u de cadeaubon per e-mail zal sturen. Neem eenvoudig contact op met Indulgence by the Sea via Facebook, e-mail of telefoon om uw vouchers vóór 7 mei te ontvangen en ervaar carnavalsverwennerij als nooit tevoren.

Mis de exclusieve Moederdagactie niet, die tot 15 juni tegen lokale prijzen beschikbaar is. Verwen je moeder, een geliefde of jezelf met een welverdiende spadag.

Verwen, ontspan en verjong dit carnavalsseizoen met Indulgence by the Sea. Je lichaam, huid en ziel verdienen het!

Indulgence by the Sea ligt aan Little Bay Road in het Divi Little Bay Beach Resort en is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, met speciale openingen op zondag voor gelegenheden zoals Moederdag en Vaderdag. Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen om uw plek veilig te stellen. Neem voor reserveringen of meer informatie contact op met de spa door te bellen naar +1 (721) 542-9024 en een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.of een bericht op Facebook (indulgencebythesea) of Instagram (@Indulgence_spas).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *