May 21, 2024
23 beste make-up- en huidverzorgingssticks

23 beste make-up- en huidverzorgingssticks

Terwijl ik door mijn overvolle, tot de rand gevulde make-uptas snuffelde, realiseerde ik me één ding: tot nu toe in mijn make-uproutine was elk vochtverhogend, teint- en crème-gebaseerd schoonheidsproduct dat ik heb aangebracht in de vorm van een kleine, krachtige beautystick.

Het is geen wonder waarom: “Make-up- en huidverzorgingssticks zitten de laatste tijd op de lippen van de meeste mensen”, zegt redactioneel visagiste Nellie Roos. En ja, terwijl lip en blush blijven plakken hebben Hoewel ze een eeuwige koploper in deze categorie zijn geweest, heeft Roos’ idee dat ze op de ‘lip’ van mensen liggen meer te maken met hoe levendig de productcategorie is geworden. Beautysticks stroomlijnen een schoonheidsroutine, condenseren een kit voor onderweg en geven een natuurlijker huidachtig uiterlijk.

Van foundationsticks tot oogschaduwpotloden en zelfs compacte vitamine C-formules, beautysticks hebben een coole factor. Ze hebben niet veel hulp nodig van penselen of menggereedschappen, en make-upsticks hebben een grip en textuur die je beloont met veel pigmentuitbetaling.

“[Beauty sticks] kan langhoudend en droger zijn, maar ook licht en bedauwd”, legt Anastasia Vavina uit, een mode- en celebrity-make-upartiest. “Vergeleken met crèmepotten of paletten hoef je je vingers niet in het product te dopen, maar kun je het aanbrengen [onto the face] direct vanaf de stok.”

Of je kunt een van de gebruikstips van Roos proberen: “Breng het product aan op de rug van je hand om de crème op te warmen [texture] en het geeft je een natuurlijker resultaat als je het op je gezicht aanbrengt.

Hier vind je al mijn favoriete beautysticks (plus een paar keuzes van de redactie) die zorgen voor een soepele, romige applicatie waar nog geen schoonheidsproduct op vloeibare basis mee heeft geconcurreerd.

Oogschaduw sticks

Screenshot 25-11-2023 om 7.53.34 uur.png

Het komt niet elke dag voor dat ik vol vertrouwen in roze oogschaduw kan stappen zonder het gevoel te hebben dat ik dat heb gedaan te veel. Toen ik echter de Long-Wear Cream Eyeshadow Stick van Bobbi Brown in Golden Pink ontdekte, voelde ik me aangemoedigd om de roze chroomkleur dag in dag uit te rocken. De afgeronde punt is perfect voor het accentueren van de ogen, en of ik er nu voor kies om het pigment uit te blenden of wat ik erop heb aangebracht te laten zoals het is, de romige en subtiele irisatie is meteen mooi.

De onlangs uitgebrachte eyelinerstick, die een spitse punt heeft, is evenzeer geschikt voor een preciezere applicatie.

victoria-beckham-beauty-eyewear.jpg

Voor een even opvallende ooglook is het EyeWear oogschaduwpotlood mijn geheime wapen tegen zwoele ogen. De formule is vrij van siliconen en maakt gebruik van zeewierfucusolie als belangrijkste bron voor het afleveren van antioxidanten aan het ooglid. Deze oogschaduwstick trekt niet, waardoor het huidoppervlak glad en roodheidvrij blijft.

Byredo kleurenstick

Deze multifunctionele stick is verkrijgbaar in metallic en matte tinten die op de ogen, wangen of lippen kunnen worden gebruikt. Combineer verschillende lichtgevende tinten samen voor een meerkleurige chromatische afwerking.

Clinique High Impact Shadow Play Oogschaduw + Definer

Met elke neutrale tint waar je van kunt dromen, is de nieuwe oogschaduwstick met twee uiteinden van Clinique perfect voor precisiezoekers. Het op crème gebaseerde uiteinde heeft een satijnen textuur, terwijl het poederuiteinde, in combinatie met een sponsapplicator, een zachte matte of glinsterende werking op mijn oogleden aanbracht. Wanneer ik het op de onderste wimperlijn aanbreng, is de punt van de sponsapplicator geweldig om dimensie toe te voegen tussen mijn waterlijn en onderste wimpers.

Lip- en wangsticks

Screenshot 24-04-2024 om 12.47.37 AM.png

Doorschijnend, zwoel en opbouwbaar, deze lip- en wangstick kan prachtig over en onder andere producten worden aangebracht. De flexibele formule is waterdicht. Je kunt het rechtstreeks op je wangen of lippen deppen en uitwerken, of met een zachte borstel over de punt vegen en vervolgens aanbrengen voor een diffuus effect.

Let op: er verschijnen op 26 april vier nieuwe tinten op de website van het merk.

Screenshot 23-04-2024 om 14.55.47 PM.png

De Rele-Wand Lip & Cheek Multi-Tint biedt de perfecte basislaag van pure, crèmekleurige blush. De formule is verrijkt met hyaluronzuur, aloë vera en verzachtende middelen. Zelfs als mijn huid droog en dof aanvoelt, voegt deze lip- en wangstick een hydraterende kleur toe aan de teint.

Screenshot 23-04-2024 om 15.18.01 PM.png

De virale Milk Makeup Cooling Water Jelly Tint heeft een consistentie die net zo veerkrachtig is als Jell-O. Op mijn lippen werkt deze tint als een vlek en geeft een illusie zoals het bijten in een rijpe kers zou doen met de natuurlijke lipkleur. Het glijdt naadloos weg bij het aanbrengen op de wangen, maar ik realiseerde me al snel dat het meteen moest worden uitgeblend omdat het snel bezinkt.

Ongedaan gemaakte schoonheid Water Blush

Deze blush- en lip-schoonheidsstick van Undone Beauty heeft me overtuigd toen ik zag dat hij de perfecte zonovergoten blos op het middengedeelte van mijn neus achterliet. De formule op waterbasis (gemaakt met kokoswater) is een blush-stick geworden waar ik altijd naar grijp als ik op zoek ben naar een lichtgewicht product dat nog steeds een bedauwde en heldere kleuruitbetaling geeft. Als het om de Water Blush gaat, dep ik hem met mijn vingertoppen op mijn huid en breng hem gedurende de dag opnieuw aan als ik op zoek ben naar een opfrisser voor de blos.

Mango People Mango Cream Blush & Lip Multistick

Hoewel de kleur van de Mango Cream Blush & Lip Multistick prachtig gepigmenteerd en opbouwbaar is, zijn het de mangoboter, kersenextract en ashwagandha-ingrediënten die deze beautystick tot een must-have in mijn make-uptasje maken. Mijn gevoelige huid geeft de voorkeur aan een romige formule, precies zoals deze, voor comfortabel dragen. Omdat de stoffige, mauve en cranberry-pigmenten een glanzende tint geven, breng ik deze blos graag naar zelfs het hoogste punt van mijn wangen.

Teint en foundation sticks

Zandloper Vanish Foundation Stick met naadloze afwerking

“Make-upsticks zijn niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht look”, zegt Roos. Je kunt een volledig dekkende en langdurige basis bereiken met een foundationstick, en Roos raadt de Hourglass Vanish Seamless Foundation Stick aan, waarbij hij vermeldt dat met deze formule een beetje al een heel eind komt. “Ik breng producten in dunne lagen aan om ervoor te zorgen dat de make-up op zijn plaats blijft”, merkt ze op. Een foundationstick maakt deze techniek gemakkelijk, en met deze krijg je de dubbele hoeveelheid pigment dan een vloeibare formule zou opleveren, terwijl je de kans beperkt dat er te veel druipende, dikke of cakeachtige lagen product worden aangebracht.

Westman Atelier Face Trace Contourstick

De Face Trace Contour Stick van Westman Atelier wordt aanbevolen door Roos en Vavina. “Deze contourstick heeft die perfecte koele toon die de natuurlijke tinten van de botstructuur perfect nabootst”, zegt Vavina. En als hoofdbestanddeel van de make-upkit van Roos zegt ze: “Het is zo boterachtig en gemakkelijk te blenden, waardoor het voor iedereen zo onfeilbaar is om te gebruiken.” Het wordt geleverd in koele, rijke en diepe tonen.

OleHenriksen Banana Bright+ Vitamine CC Oogstick

Deze verhelderende kleurcorrectorstick is geweldig voor het verbergen van donkere kringen onder de ogen. Het bestrijdt paarse ondertonen en biedt tegelijkertijd verhelderende voordelen voor de huid met twee vormen van vitamine C en cafeïne.

Kiko Milano Sculpting Touch Sculpting Touch Romige Stick Contour

“Het is al een hit geworden in de kits van professionele make-upartiesten”, zegt Vavina over de $ 16 kostende contourstick van Kiko Milano, die kan wedijveren met die van luxe formules. Deze richt zich in het bijzonder op het leveren van een matte afwerking met een conditionerende mix van Afrikaanse walnootolie en pistacheolie.

YSE Beauty Vacation Glow markeerstiftstick

Wanneer ik de cupidoboog en de binnenste ooghoek accentueer, veeg ik de YSE Beauty’s Vacation Glow Highlighter-stick binnen een seconde over die specifieke gebieden. Ik ben niet op zoek naar een sprankelende afwerking als het gaat om het gebruik van markeerstiften, en met deze stick kan ik de toppen van mijn lippen, wenkbrauwbot en ogen accentueren met een diffuse glans.

Relevante Rele-Wand 3-N-1 Foundation

Ik ben nooit een voorstander geweest van vloeibare foundation, omdat ik niet geniet van de consistentie ervan als ik er extra make-upproducten op aanbreng. Met deze multifunctionele concealer, contour en foundation heb ik een manier gevonden om een ​​dekkingsbasislaag te introduceren zonder de toegevoegde productmassa. Ik beweeg deze foundationstick eenvoudig van kin naar jukbeen en scheur door naar de slaap en vervaag met een penseel. En als Latina-schoonheidsschrijver kan ik niet anders dan wijzen op het verbazingwekkende kleurbereik: met meer dan 30 kleuraanbiedingen heeft elk een naam die het vertrouwen vergroot.

Nudestix Nudies Matte Crème Bronzer

Deze matte bronzer is een van de beste producten uit de beautysticks van Nudestix en wordt geleverd in een handvol flatterende tinten die warmte en dimensie aan de teint toevoegen. Ze helpen je overal en altijd een zonovergoten gloed te bereiken.

Lees onze recensie

deince-moisture-locking-face-stick.jpg

Een soepele huid is niet vanzelfsprekend, en de Deinde Moisture-Locking Face Stick is een cruciaal vochtinbrengend hulpmiddel geweest dat ik in mijn make-uptasje draag, voor wanneer ik plotselinge huidreacties moet verzachten, de roodheid in mijn wangen moet kalmeren of gewoon de huid moet aanpakken. droge plekken rond mijn kin en lippen. Zelfs als de make-up plotseling besluit op je af te schilferen, zal het glijden van deze vochtinbrengende gezichtsstick op het gebied er niet voor zorgen dat het pigment verschuift of barst. De formule bevat ceramiden en squalaan voor hydratatie.

Kiehl's Ultra Gezichtsbarrièrebalsem

Deze vochtinbrengende stick zit boordevol dezelfde ingrediënten die de Ultra Facial Cream tot een favoriet van de redactie maken (squalaan, ceramiden en gletsjerglycoproteïne) en is ideaal voor het aanpakken van droge plekken en het leveren van een golf van hydratatie.

Tatcha De Serumstick.jpg

Serums worden vaak geassocieerd met een vloeibaar, soms kleverig, applicatieproces. Tatcha herinterpreteert de look en feel van een serum met een balsemstick die vocht kan vasthouden en probleemgebieden zoals lachrimpels en fijne lijntjes rond de ogen kan behandelen. Roos reist niet zonder de Serum Stick en zegt: “Het is een stevig serum gemaakt van 80% squalaan. Ik vind het heerlijk als hydraterende boost op zichzelf of als primer voor de rest van mijn make-up.”

ITK Kalmerende Serumstick voor onder de ogen

Wanneer ik deze met aloë vera doordrenkte huidverzorgingsstick aanbreng, heb ik meteen het gevoel alsof ik de teint laat ontwaken. Voor zo’n kwetsbaar deel van het gezicht is het van cruciaal belang dat de stick die u gebruikt niet tegen de onderogen trekt. Of ik het nu met cirkelvormige bewegingen doe of van de binnenste traangoot naar de slaap glijd, ik waardeer de soepele applicatie en glans die het mijn teint geeft.

Levend getinte, superheldere serumstick met 15% vitamine C

Tijdens een plotselinge uitbraak voorkomt deze stick de vorming van donkere acnevlekken en verbetert het uiterlijk van bestaande acnevlekken. De balsem-tot-serumstick is een geweldige manier geweest om vitamine C in mijn huidverzorgingsprogramma te introduceren, en de subtiele citrusgeur is een leuke bijkomstigheid. Het is de toevoeging van alfa-arbutine die acnelittekens helpt verbeteren, terwijl vitamine C in combinatie met ferulazuur de huid verder verheldert en vitamine E hydrateert en verheldert.

Jones Road De hippiestick

Ik heb Jones Road Beauty’s Hippie Stick Everywhere Balm officieel de Theragun van mijn huidverzorgings- en lichaamsverzorgingsroutine genoemd. Laat me het uitleggen: hij is veel breder dan de gemiddelde beautystick, wat betekent dat hij precies de juiste hoeveelheid druk uitoefent op grotere gebieden die vocht nodig hebben wanneer je hem tegen de huid rolt. Deze balsem, gemaakt met zonnebloempit-, kokos- en ricinusolie, kan op elk deel van je lichaam worden gebruikt.

Screenshot 24-04-2024 om 12.38.38 AM.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *